6 Mart 2012 Salı

Stoch Dünyayı Ayağa Kaldırdı

 Gazeteler ve internet siteleri, Fenerbahçe'nin Slovak yıldızının golünü tarif edecek söz bulmakta zorlandı...
 Alex'in kornerden gönderdiği, Stoch'un yere inmeden tek vuruşla G.Birliği 90'ına çivilediği gol dünyada da geniş yankı buldu. Gazeteler ve internet siteleri golü anlatmak için 'süslü' kelime ararken, ABD'nin sbnation. com sitesi, "Ne vole ama" başlığını attı. Site, "Chelsea şimdi Stoch'u bıraktığına pişman mıdır? 50 milyon pounda aldığı Torres sadece 2 gol attı, Stoch harikalar yaratıyor" diye yazdı. Brezilya'nın önde gelen yayın organı Globo Esporte ise, "Zidane'ın golüne benziyor" dedi.


STOCH, FENER'İ UÇURUYOR


 Zidane, Real Madrid formasıyla 2002'de Şampiyonlar Ligi finalinde Leverkusen'i 2-1 yendikleri maçta Roberto Carlos'un yaptığı ortaya gelişine vurmuş, topu 90'a asmıştı. İtalyan basını da Stoch'un golünü övdü, "Şimdiden 2012'nin en güzel golü olmaya aday" yorumunu yaptı. Stoch'un ülkesi Slovakya'da da gol geniş yankı uyandırdı. Pravda gazetesi, ''Stoch F.Bahçe'yi uçuruyor. Şampiyonluk yolunda F.Bahçe'nin en büyük silahı Miroslav" diye yazdı.


CAVCAV: BU ADAM PARAYLA ALINMAZ


 G.Birliği'nin duayen başkanı İlhan Cavcav, 6-1'lik maçtan sonra uyuyamadığını, Stoch ve Alex'in gözünün önünden gitmediğini söyledi. Cavcav, "Daha farklı da yenilebilirdik. Futbolculara ceza vermeyi düşünmüyorum. Stoch'a hayran kaldım. Avrupa'nın her takımında oynar. Onu almaya kimsenin parası yetmez" dedi.


G.SARAY'A DA GOL ATACAĞIM


 Bu sezon 23 maçta 10 gol atarak kariyerinin rekorunu kırmaya iyice yaklaşan Stoch, "G.Saray'ı da boş geçmeyeceğim" dedi. Formunun zirvesinde olan Slovak futbolcu Twente'de 32 maçta 10 gol atmıştı. Stoch, "Bu sezon 15 golü geçeceğim. Kariyerimin gol rekorunu kırmak istiyorum" dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sessiz Kalma Sende Yorum Yap !