25 Haziran 2011 Cumartesi

Akbank sitesini yeniledi


Akbank web sitesini yeniledi, yeni web sitesinde farklı renklerde kullanmışlar sistem olarak hemen hemen aynı sadece tasarımda değişiklikler var, internet şübesinde daha fazla değişiklik var çok güzl olmuş.www.akbank.com
akbank yeni web sitesi
Akbank yeni web sitesi
Akbank sitesini yeniledi
Kırmızı sizin için yenilendi!
Her zaman size en uygun çözümlerle yenilikler sunan Akbank İnternet Şubesi ve görselolarak zenginleşen, daha sade ve daha şık tasarımı ile www.akbank.com sizin için yenilendi!
Yeniliklere öncülük eden Akbank İnternet Şubesi’nin size sunduğu avantajlardan bazıları şöyle;
Şık tasarımlarla müşteri ihtiyaç ve alışkanlıkları göz önünde bulundurularak hazırlanan “Kartlar” ve “Hızlı Erişim” menüleri ile İnternet Şubesi’nden işlemlerinizi kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.
“Fırsatlarım” seçeneğinden İnternet Şubesi’nin size özel sunduğu kampanya ve avantajlardan anında haberdar olabilir, “Kampanyalar” seçeneğinden, katıldığınız kampanyaları takip edebilirsiniz.
“Bütçe planlayıcı” ile gelir ve giderlerinizi tek bir yerden takip edebilir, biriken paranızla İnternet Şubesi’nden yatırımlarınızı yapabilirsiniz.
Avantajlı mevduat ve kredi oranlarından faydalanır, işlemlerinizi daha düşük ücretlerle gerçekleştirebilirsiniz.
İnternet Şubesi’ni kullanmaya başlamak için hemen “Şifre Al” butonunu tıklayın.
Yenilenen akbank.com’u dolaşarak keşfedebilir, DEMO butonunu tıklayarak İnternet Şubesi’nin yenilikleri ile daha yakından tanışabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sessiz Kalma Sende Yorum Yap !