27 Haziran 2011 Pazartesi

FACEBOOK’TAN YINE MÜKEMMEL HIZMET!


İşte Facebook‘tan yine mükemmel bir hizmet daha. Peki bu yeni hizmet nedir? Facebook artık yeni müzik hizmeti sunmaya başlayacak.
Facebook‘un ilerleyen zamanlar’da faaliyete geçireceği bu hizmet ile ilgili, Facebook‘un önemli yerlerden yardım aldığı öğrenildi.
Gigagom‘un düşüncesine göre sosyal platform’un tek müzik ortağı, Spotify olmayacak. Ne tür ortaklıkların oluşacağı şu an bilinmese bile, bahsi geçen bu hizmetin Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan Facebook f8 konferansına yönelik hizmetin kullanıma açılması umut ediliyor.
Facebook, bu yeni hizmetini Ana sayfa butonunun yanında yeni bir sekme olarak hizmete geçirmeyi planlıyor. Bu sekme içerisinde canınızın istediği müzikleri dinleyebilecek, Facebook sayfanızda yer alan yürütme butonu ile parçayı durdurup, devam ettirebileceksiniz.
Faaliyete geçecek olan bu hizmetin, istediğiniz müzik hizmetine bağlanmanız için Facebook Connect‘i kullanmanız gerektiği varsayılıyor. Müzik sayfanız içerisinde arkadaşlarınızın dinlemekte olduğu müzikler ve size önerilen parçalar da yer almaktadır. Bu yeni hizmetle ilgili yeni bilgiler kısa zamanda ortaya çıkacak gibi gözüküyor.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sessiz Kalma Sende Yorum Yap !