25 Haziran 2011 Cumartesi

Fark-ı Titreşim – Yeni Medya Kampanyası

Fenomen Blogger projesi ile ilk olarak blogları kullanmaya başlayan Gillette firması çok daha yenilikçi bir proje ile karşımıza çıktı. İlk projede de çok güzel bir sinerji yaratıp blog yazarlarını da işin içine katıp bir “yeni medya” işi yaptılar ve bence çok başarılı oldular.
Bu yıl yine yeni çıkan bir tıraş setini gönderdiler ama bu defa kullanıcıları çok daha fazla etkilemeyi başardılar. Çünkü bu defa kullanıcılar kendini daha özel hissediyordu ve kendini daha fazla işin içinde görüyordu. Gönderdikleri siyah kaplı şık hediye kutusunda parmak izi şekli vardı ve oraya bastığımız zaman ismimizle bize hitap eden bir konuşma gerçekleşiyordu. Gerçekten çok yenilikçi bir fikir, kesinlikle kullanıcıların kendini daha özel hissetmesi için yapılmış ve bence bunu başarmışlardı.

Gillette Traş Seti
Proje bununla kalmıyordu geçtiğimiz sene olduğu gibi yine bir süreç vardı ve bu sürecin içinde bloglar ile blog okuyucuları tam anlamıyla dahil oluyordu. Bloglarda bu konu üzerinde yazılmış (şu anda benim yaptığım gibi) yazılara ulaşılmasını sağlayacak bilmeceleri projenin sitesindeyayınlayan proje yöneticileri bu siteleri bilmeceleri çözen bazı kullanıcılara ödüller veriyor ve süreç tamamlandığı zaman da büyük ödül olarak bir Mac Book ve iPod Touch hediye ediyorlar.
Proximity İstanbul ekibi tarafındna yürütülen bu yeni medya reklamı için ekibi kutluyorum. Çok daha yenilikçi işler yapacaklarına inanıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sessiz Kalma Sende Yorum Yap !