25 Haziran 2011 Cumartesi

Skype Görüntülü Görüşme iPhone’da

Uzun bir süredir beklenen Skype’ın görüntülü konuşmaya izin veren versiyonu nihayet App Store’da yayınlandı. Şu ana kadar Skypekullanıcıları mobil olarak görüntülü konuşma yapamıyorlardı. Artık iPhone kullanıcıları Skype üzerinden görüntülü konuşmayapabilecekler.
124 milyon kullanıcısı olan Skype’ın masaüstü bilgisayar versiyonu en çok kullanılan video-chat programlarının başında geliyor. Sunduğu kalite sayesinde yıllardır bir çok kişinin gözdesi oldu. Hatta geçtiğimiz günlerde bir kaç günlük kesinti, tüm dünyayı etkilemişti.
Yeni mobil Skype uygulaması iPhone 4, iPhone 3GS ve i0S 4.0 veya daha üstüne sahip iPod touch 4′lar ile birlikte kullanılabilirken iPad ve 3.nesil iPod touch’larda sadece video alma özelliği kullanılabiliyor. Bir diğer güzel haber ise, masaüstü bilgisayar üzerinden Skypekullananlar ile karşılıklı kullanılabiliyorolması.
3G ve Wifi üzerinden hizmet veren Skype’ın görüntülü konuşmadesktekleyen yeni sürümünü App Store’dan indirebilirsiniz. Androidişletim sistemleri için de çok yakın zamanda yeni sürüm geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sessiz Kalma Sende Yorum Yap !